HTML

Címkék

Friss topikok

Twisted War (Elköltöztünk!)

Szakdolgozatomhoz készült blog a változtatások és fejlesztések rögzítésére. A játék aktuális verziója kipróbálható itt. Kommenteket/bugreportokat szívesen fogadok. Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, e-mailt is küldhet a games@rpfactory.net címre.

Utolsó kommentek

v0.0.1 - v0.0.7 recap #2

SamuelDivinium 2013.03.31. 15:34

Gondoltam a blog elején említett recap-et képekkel illusztálom és kommentelek pár sort hozzá: (Rájuk kattintva kijön nagyobba)

v0.0.1:Szakdoga_FirstSteps_1.png

Ez volt az első mechanika amit létrehoztam Unityben. Itt a baloldali négyzet jobb oldalra sétált, majd amint elérte a jobb oldali kocka hatósugarát, az elkezdte lőni. Erre az alap mechanikára épül a játék fő része.

v0.0.2: 

Szakdoga_FirstSteps_2.png

Itt már nagyon megszaladt a szekér: grafikák, tornyokat egérrel lehetett a játékmezőre tenni (igaz itt még akárhova), felül pedig egy nyomógomb is volt a torony lerakáshoz. 

v0.0.3:

Szakdoga_FirstSteps_3.png

Bugfix-box mutatta az egérkoordinátákat a könnyebb tervezés miatt, megjelent a játék rácsozása, nyomógomb elfoglalta a végleges (v0.0.12-ig legalábbis) helyét.

v0.0.4:

Szakdoga_FirstSteps_4.png

Mégtöbb bugfix-box, egy ideiglenes kijelző a védők értékeinek, a lovagok már mind az 5 sávon tudtak születni.

v0.0.5 - v0.0.6:

Itt nagyon ügyes voltam és a v0.0.4-es verzióra mentettem rá az új projecteket szóval ez a 2 release elveszett

v0.0.7:

Szakdoga_FirstSteps_7.png

Megjelent a Cemetery és a Crypt Tower is, már nem lehetett a tornyokat egymásra pakolni, kezdett egyre játszhatóbb formát ölteni.

Innentől felfele pedig már a blog is létrejött, így a többi release már bővebben nyomon követhető. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://twistedwar.blog.hu/api/trackback/id/tr695185757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása